Herois & Heroïnes

Sabor de Gràcia ha enregistrat en mode confinament –cada músic a casa seva- “HEROIS”. Una cançó que pretén ser un missatge de suport i reconeixement a tot el personal sanitari.

Un projecte solidari amb cooperació de Discmedi, Era Produccions, AGIPCAT i el Pla Integral del Poble Gitano per homenatjar als Herois/Heroïnes d’aquesta pandèmia i recaptar fons que seran donats per col·laborar amb els projectes de recerca per a la prevenció i tractament de la malaltia Covid-19 impulsats des de la Direcció General de Recerca i Innovació del Departament de Salut.

El tema, està disponible des del divendres 17 d’ abril a totes les plataformes digitals i es pot aconseguir per 0,99€.

Herois, són aquells que salven vides cada dia, que duen bata verda i guants i mascarilles i ni tants sols sabem els seus noms de pila.

Herois, són aquells que salven vides i ningú se’ls mira, no son famosos ni surten a les noticies, però en realitat, son els herois de la nostre vida.

#Herois

#Heroïnes

CENTRES ON ANIRAN ELS FONS RECAPTATS PER LA CANÇÓ

Pel que fa a la procedència dels projectes, estaran liderats per equips d’investigació de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL); el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR); el Vall d’Hebron Institut d’ Oncologia (VHIO); l’Institut de Recerca de la Sida (IrsiCaixa); Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (IR Sant Pau); l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS); l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP); l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM); l’Institut Universitari de Recerca en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAPJGol); l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), i l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida).