Herois & heroïnes

Sabor de Gràcia, la banda de Rumba Catalana, ha enregistrat en mode confinament- cada músic a casa seva_ «HEROIS». Una cançó que pretén ser un missatge de suport i reconeixement a tot el personal sanitari.

Un projecte solidari amb cooperació de DiscMedi, Era Produccions, AGIPCAT i el Pla Integral del Poble Gitano per homenatjar als Herois/Herïnes d’aquesta pendèmia i recaptar fons que seran donats per col·laborar amb els projectes de recerca per a la prevenció i tractament de la malaltia COVID-19 impulsats des de la Direcció General de Recerca e Innovació del Departament de Salut.

El tema, estarà disponible a partir del Divendres 17 d’Abril a totes les plataformes digitals i es podrà aconseguir per 0,99€.

Enllaços:
https://music.apple.com/es/album/hero…

https://music.apple.com/es/album/héro…

#Herois #Heroïnes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.