Sabor de Gràcia, la banda de Rumba Catalana, ha enregistrat en mode confinament- cada músic a casa seva «HEROIS». Una cançó que pretén ser un missatge de suport i reconeixement a tot el personal sanitari.

Un projecte solidari amb cooperació de DiscMedi, Era Produccions, AGIPCAT i el Pla Integral del Poble Gitano per homenatjar als Herois/Herïnes d’aquesta pendèmia i recaptar fons que seran donats per col·laborar amb els projectes de recerca per a la prevenció i tractament de la malaltia COVID-19 impulsats des de la Direcció General de Recerca e Innovació del Departament de Salut.

El tema, estarà disponible a partir del Divendres 17 d’Abril a totes les plataformes digitals i es podrà aconseguir per 0,99€.

 

Enllaços:

#Herois #Heroïnes

Proximos conciertos

No te pierdas ni una actuación de Sabor de Gràcia. Consulta aquí el nuestro calendario.

Noticias

Estate atento a las ultimas noticias de la banda. Premios, entrevistas, eventos y mucho mas.

Discografía

Escucha toda la discografía de Sabor de Gracia aquí

Colaboradores:

contacto

contacta con nosotros

Email: info@mfontmusic.com

Telf.: (+34) 651 58 36 01

[wpforms id="1065" title="false"]